• Megfelelő helyen járnak

  ... ha az aktív üdülést keresik egy nagy hagyományokkal rendelkező régióban, ahol fő attrakció a tutajozás. Itt őrzik a repüléséről is elhíresült Cyprián mester legendáját. Mindez háborítalan gyönyőrű természeti környezetben. - Ez a Zamagurie régió a Pieniny Nemzeti Parkban.

 • Tartózkodásukat élvezni fogják

  ... a csodálatos természeti környezetben, ahol számos történelmi emlékekkel találkozhatnak, ebben a régióban még hordják a hagyományos népviseleti öltözetet. Annak érdekében, hogy jól érezze magát, színvonalas ellátást biztosít Önöknek a helyi szálloda kedves személyzete.

 • Komplex szolgáltatásokat nyújtunk

  ... a Pltník Panzióban kiváló szolgáltatások /szállás, étkezés/ A szálloda területén: kerékpár, vízi és egyéb turisztikai eszközök kölcsönzése, műfüves multifunkciós sportpálya, fitness pálya, wellnes stb.

 • Felejthetetlen élmények

  ... mint például tutajozás hagyományos fa tutajokon a Dunajec folyón, sport raftokon, a Vörös Kolostor, azaz a karthauszi múzeum meglátogatása, hajókázás a Czorsztyni tavon, a Nedeci vár felkeresése, vagy egy kényelmes pihenés a Dunajec folyó partjántalálható Kolibában, ahol megkóstolhatjuk a hagyományos Gorál ételeket.

Miért a Pieniny Nemzeti Park és a Zamagurie régió?

A Pieniny Nemzeti Park a leglátogatottabb Szlovákiai régió, amely nagyon sok lehetőséget biztosít az attraktív szabadidő eltöltésére ...

További

Miért a Pltník panzió?

Közvetlenül a Dunajec folyó partján fekszik, optimális férőhellyel rendelkezik, 50 ágy – 2 ágyas, összkomfortos, jól felszerelt szobák, / TV, rádió, zuhany / + 14 pótágy, wellnes / finn és infra szauna, gőz bx, hydromasszázs kád / ...

További

Tutajozás fa tutajokon a Dunajec szurdokban

A régió legnagyobb attrakciója, tutajozási lehetőség a Dunajec folyón hagyományos fa tutajokon, közép Európa legnyagyob szurdokában ...

További
 • Akció

  akcia

 • Elérhetőség

  Penzión Pltník
  059 06 Červený Kláštor 93
  Slovakia

  Ing. Zuzana Kóšová
  tel.:+421 904 408 684
  e-mail: abelo.snv@gmail.com

  tel.: +421 52 482 2656
  fax: +421 52 482 2525

  mob.: +421 915 890 937
  Grainda Jozef
  mob.: +421 905 471 108
  Ing. Jozef Hrivko

  GPS: N 49,39028, E 20,39833

 • Vendégkönyv

  • " V mene členov Klubu turistov Šurany ako predseda tohto združenia vyslovujem vysokú spokojnosť so službami personálu Pltník ... "

   Martin Kutálek
  • " S pobytem ve Vašem penzionu jsme byli velice spokojeni a těšíme se, že se k Vám opět vrátíme. Dovolenou ve Vašem penzionu jsme doporučili svým známým ... "

   Hana a Luboš Hrdouškovi

HORE